Undersøgelse af den lokaleøkonomiske værdi af laksefiskeriet i Skjern Å

Kære medlem af Lystfiskerforeningen af 1926. 

DTU Aqua har bedt konsulentfirmaet COWI om at gennemføre en undersøgelse af den lokaleøkonomiske værdi af laksefiskeriet i Skjern Å og forskellige andre forhold omkring fiskeriet i åen. Undersøgelsen, som gennemføres i et tæt samarbejde med Skjern Å Sammenslutningen (SÅS), vil være et bidrag til den videre planlægning og forbedring af fiskeriet i åen.

Der er nedsat en følgegruppe omkring projektet. Heri sidder repræsentanter for bl.a. Ringkøbing Skjern Kommune, Danmarks Sportsfiskerforbund, Naturstyrelsen, Danmarks Center for Vildlaks og Skjern Å Sammenslutningen.

Spørgeskemaet sendes til fiskere, som har fisket på årskort eller dagkort ved Skjern å gennem 2013 sæsonen, herunder medlemmer af Lystfiskerforeningen af 1926.

Blandt de som udfylder skemaet senest 24. februar trækker vi lod om 1 årskort til 2014 sæsonen på Borris Fiskeriforenings fiskevand!

Følg linket og udfyld skemaet.

https://survey.enalyzer.com/?pid=qmpeb6di

Det vil tage dig 15-25 minutter. Svarene behandles anonymt. Ingen får at vide, hvad du har svaret.
Spørgeskemaet indeholder spørgsmål om:
Hvis der er noget andet, du ønsker at meddele eller der er noget som ikke er kommet frem i besvarelserne, kan du skrive det i det åbne spørgsmål på den sidste side i spørgeskemaet. Andre spørgsmål angående undersøgelsen kan rettes til projektleder Arne Kvist Rønnest, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

DTU Aqua og COWI beder dig udfylde spørgeskemaet så hurtigt som muligt og senest 24. februar.

Tak for din hjælp!


Venlig hilsen
Lystfiskerforeningen Af 1926
Tonni Kjær Jensen
Telefon 25476720/
Mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

JSN Dome is designed by JoomlaShine.com