Fluer til kysten


I denne rubrik vil du finde fluemønstre som er særdeles anvendelig til kystfiskeriet. Det er afprøvede fluer, som med garanti kan give dig succes på kysten. Det er alle fluer som vi her i redaktionen på Kystfiskeren har fisket med sammen med mange gode fiskekammerater. Flere af mønstrene er også kendte ud over det ganske land, da de er fremstillet af kende kystfiskere.

Du kan se fluerne med billede, du kan se opskrifterne, lidt om hvordan de bindes og ikke mindst en kommentar til, hvordan og hvornår de fiskes. Denne rubrik vil vokse sig større med tiden - ikke mindst med din hjælp kære læser! Vi modtager gerne fluemønstre og ikke mindst fluerne til fotografering og så sætter vi dem ud her på siden.

Fluerne er indtil videre opridset nedenunder i alfabetisk orden. Klik på navnet og du kommer ind på en side, hvor du kan se fluen og læse om den. Når rubrikken bliver større vil der finde en inddeling af fluer sted i forskellige kategorier.

Har du lyst til at bidrage med netop dit favoritmønster, så send os et par ord på Finn@kystfiskeren.net eller Susanne@kystfiskeren.net 

Vi glæder os til at høre fra dig…

Redaktionen


BEMÆRK! Billederne af fluerne er "tunge", det er med vilje, da vi gerne vil vise fluerne så store som muligt af hensyn
til læserne, så de fremstår bedst muligt. Klik på billedet for bindemønster, bindevejledning, kommentar og større billede.

Fluer til kysten:  

CATEGORIES

Fluer til kysten

Subscribe to RSS


Article Title Author Hits
1 Flammen – et must for kystfiskeren!
Updated: 6 marts 2012
Finn Nielsen 6425
2 Fluer til kysten
Updated: 13 juni 2017
17575

Fluer til kysten - 2008

Subscribe to RSS TOP LINK

 

Article Title Author Hits
1 Den Gule Enke
Updated: 6 september 2008
Finn Nielsen 8599
2 Banditten XL
Updated: 6 september 2008
Finn Nielsen 8738
JSN Dome template designed by JoomlaShine.com