Friweekend? – næh, fuld skrue med fluebinding…

Endelig fri? Ja – sammenlagt 17 timers fluebinding – det er også at holde fri…

Weekenden 12. og 13. marts
Lørdag stod den på 10 timers fluebinding i Støvring, 5 gutter samlet om bordet, der foruden store mængder fluebindingsgrej også indeholdt meget godt til ganen, såvel af de våde varer, som en fantastisk middag kreeret – der er sgu at holde fri.

16_future_fly_125 

Fluer til den kommende sæson ved både elv, å og kyst, efter såvel Laks som Havørred, blev produceret i rigelige mængder, ikke mindst blev der ”leget” en del med de nye kaninskind (FF Rabbit), herunder den populære farve Ghost Grey, men også andre farver var i spil, som for eksempel Chartreuse/Black Barrow og White/Pink/Black Barrow.


Mine gode venner Kurt, Jan Erik, Bo og Ulrich fik til opgave at være kreative og binde deres eget mønster med de nye farver - imponerende og flot resultat - de var sgu meget kreative.

En kæmpe tak til dig Kurt for en fantastisk dag i Støvring med godt humør, og en masse godt til ganen.


Søndag stod den så på fluebinding igen, da 3/4 del af "Dreamteam Norge" var samlet (Martin, Jan Erik og undertegnede), sidste 1/4 del af teamet Anders er på Grønland - vi glædes os vildt til du er hjemme igen og vi skal fiske sammen på Molin i Gaula i uge 29. Tillige var vores 3/4 dele lige med 100 % "Team Vemb - Storåen" - så der var nok at snakke om og ikke mindst at binde fluer til. 

Snart er der opstart på Laksefiskeriet i de vestvendte vandløb, således er vi alle tre på plads i weekenden 16. og 17. april i Storåen ved Vemb, hvor vi skal fiske med vores mange gode kammerater dernede.

16_future_fly_126

Nogle af fluerne fra denne weekend - bundet af undertegnede...

 
 

 

14_Finn_Nielsen_2

JSN Dome template designed by JoomlaShine.com