Klassiske Laksefluer - Brdr. Christensen

Endelig på Lystfisker-liv.dk - Klassiske Laksefluer med den akkuratesse og præcision, der hører sig til - smukt!

Misundelig har jeg faktisk været i mange år, og ikke mindst lettere irriteret over min manglende tålmodighed og ikke mindst manglende evne, når det gælder de klassiske laksefluer - intet er smukkere, og historierne, legenderne og laksefiskerne fra en svundet tid - endnu større.
Når man gerne vil binde fluer, så er det ofte sådan, at nogle fluetyper må man bare drømme om, kigge på og blot beundre - evnerne række desværre ikke. Mange fluebindere henrykker en, uanset hvilken type fluer de binder, og det er dejligt at kunne glædes over "disse".
                  
To af dem er brødrene Anders og Thomas Christensen fra Aalborg, medlem af Pirken. Altid et par særdeles venlige, flinke og gemytlige fluebindere, der gerne stille op og hjælper hvor det er nødvendigt. Derudover ved de godt hvordan man "strikker" en flue sammen, både når det gælder de Klassiske Laksefluer, men så sandelig også de fiskefluer, der kan bruges i for eksempel Storåen til laksene der. Det kommer læserne af Gudenaa.com til at nyde godt af, da Anders og Thomas har lovet at vise deres fluer til Storåen her.
Tag godt imod deres initiativ til at vise Klassiske Laksefluer her på sitet og fluer til Storåen på Gudenaa.com.
Finn Nielsen
Lystfisker-liv.dk og Gudenaa.com