Krydsede fingre – måske derfor – i hvert fald lykkedes missionen – LAKS!!!

Sidste del af ”Dreamteam” tog sin første……. og siden sin anden Laks!

De der følger sitet her ved at at der er en artikel – ikke ret gammel – hvor vores rigtig fantastiske ven og fiskekammerat Martin fik sin første Danske Laks – endda på 12 kg. I artiklen skrev jeg følgende…

Kristi Himmelfarts ferien står for døren i næste uge. Jan Erik og jeg tager tre dage nede ved Storåen. Jeg kan ikke have mig et mere brændende ønske end det, at Jan Erik nu får sin første Danske Laks – alt hvad der kan krydses – krydses!!! 

Må Lakse-guderne være Jan Erik nådig. Heldigvis ved jeg at, skulle dette ikke ske, så ved jeg også, at vi får nogle fantastiske dage sammen, ikke mindst sammen med nogle af alle ”rødderne” dernede fra, som vi har det så godt sammen med. 

Til alle jer andre derude i eventyrets land, ønsker jeg jer alle knæk og bræk med håbet om at en Laks – såvel i Danmark som andre steder – vil skyde frem i strømmen og gribe jeres flue. 

Når man så skal slå til, hvorfor så ikke gøre det lige så grundigt som ved Martin – dog ikke 12 kg – men så fanger man da bare lige to Laks inden for en time – hvor svært kan det være???

Ja der er den jo så lige – det magiske Laksefiskeri i en nøddeskal. Mange timer uden noget, mange forgæves forsøg – heldigvis med så mange andre gode oplevelser til følge – så bang, bang, så er den der.

 
Jan Erik får først en fin Laks på 73 cm og 4 kg – og inden for en time, så tager Laks nummer to fluen, en flot Laks på 88 cm – vel sagtens en Laks på mellem 7 kg og 8 kg – selvfølgelig genudsat.

Kære ven og fiskekammerat – en af de bedste krammere jeg har givet længe – var da jeg nogle timer senere ankom til åen – STORT TILLYKKE med de Danske Laks.

Så har hele ”Dreamteam” (Anders, Martin, Jan Erik og Undertegnede) prøvet at lande Danske Laks – de Norske Laks har vi også været heldige at overliste (måske vil der komme flere til i uge 29 i Gaula) – så nu håber vi på fuld gevinst, når vi i ”Dreamteam” gæster BC i Canada.

I starten af oktober 2017 – Steelhead er det store mål – her går Jan Erik og jeg efter, at de to øvrige gutter får lov at prøve kræfter med nogle af verdens stærkeste Steelhead, glasklare finner, lige kommet fra havet for at byde på fantastisk fight.

Det hele kan følges her på sigtet – også op til turen – men nu gælder det først Norge…

 

 

14_Finn_Nielsen_2

JSN Dome template designed by JoomlaShine.com