Midtre Gaula, Singsås, uge 31, 2011 - del 4

Elektronisk dagbog fra Gaula 

Dagbog fra Gaula - Tirsdag den 02. august:
Fiskede aften før til midnat og vi skulle op og fiske kl. 05.00, da vi skulle ned til Bo og Søren på Kregnes om formiddagen. Det var selvfølgelig kun Jan Erik der nåede op til kl. 05.00. Kl. 06.30 stod jeg op. I stuen lå der en seddel: Hej Finn. Brun og ufiskbar elv, steget 25 cm. Tilbage i køjen.

Kl. 08.00 stod vi op. Kiggede til elven. Den var i bedring, men fortsat meget brun. Vi lod elv være elv. Bo ringede til os. Han havde netop været med til at håndlande en laks på 13 kg for Søren på Kregnes - ny personlig rekord. Vi glædede os til at dette ”dyr”, når vi kom derned.

På billederne viser Bo og hans kompagnon os rundt på zone 1 på Kregnes

           


               


               

Vi var nede på Kregnes kl. 10.45. Først startede Bo og Lars med at vise os lidt rundt, herunder at bruge båd for at fiske på den anden side i Zone 1. Jan Erik tog med på turen og Bo fiskede lidt på den anden side. Herefter gik turen op til Zone 2 - 3 - 4, som ligge tæt sammen - vi skulle møde Søren og Thomas fra Zpey (begge har jeg haft et mindre samarbejde med på Lystfisker-liv.dk)

Det var en dejlig formiddag i selskab med en flok rigtig flinke lystfiskere, gæve jyder der ikke var bange for at fortælle om deres fangster, fiskemetoder og fluer. Det var spændende at være på Kregnes igen - var der for nogle år siden med vores gode ven Anders under laksfiskeri i uge 27. 

                           
                                   Søren med den flotte laks på 13,0 kg (det skal bemærkes at laksen er taget op af fryseren)


             
                                                               Laksen på vej i fryseren igen                                                                                              Fiskeri på Kregnes, det var på spidsen at Søren krogede sin laks

Så var der jo lige laksen på 13 kg. En rigtig flot hanlaks, som havde givet Søren en god fight på Zone 3 på Kregnes. Laksen var håndlandet af Bo. Selv om Søren Har fanget mange laks i sin tid, så var det personlig rekord - stort tillykke herfra og tak til dig Søren fordi vi må bringe det hele her på Lystfisker-liv.dk.

Efter frokost ved Bo og Søren gik turen tilbage mod Nordløkken. Vi havde besluttet os for at besøge vores svenske modfiskere på Morseth på vejen hjem - det skulle blive rigtig hyggelig og ikke mindst spændende. 

    

Det viste sig at være fire hyggelige gutter, og ikke mindst en spændende person i Pär Frederikson, som i øvrigt har været med på Fly Fair i Kolding nogle gange. Han bygger sine egne Splitcane stænger, hovedsagelig i to-hånds stænger i klasse 11,2 og 11,6 - til havørredfiskeri og til laksefiskeri. Han spurgte om han måtte komme over til os, så vi kunne prøve dem - selvfølgelig måtte han det.

                                 

Jan Erik og jeg var lidt skeptiske - splitcanestænger, tunge stænger, ikke til at kaste med - vi skulle blive MEGET klogere (jeg tør godt skrive det - for vi sagde det til Pär). 

   

Til gengæld fik vi hen af eftermiddagen end nu en hilsen fra Svenskerne

          
                                       Bo og Jan Erik fisker i Singåshølen på Nordløkken                                                                                                                        Gode råd gives


                                 

Over aften kom Bo på besøg for at se vores vald og prøve at fiske på det. Det blev til en efterfølgende rigtig hyggelig aften ved bålet, og midnatten nærmede sig inden Bo forlod os igen for at køre tilbage til Kregnes. Tak til Bo for denne dejlige aften.

Finn Nielsen
Lystfisker-liv.dk og Dansk Laksefiskeri.dk

 

JSN Dome template designed by JoomlaShine.com