Frostfly.dk - Laksefeberen er over os - tidligt!!!

 

Via Michael Koch, Lystfisker-liv.dk og Dansk Laksefiskeri.dk

Solen skinner igen fra en væsentlig bedre vinkel end for blot få uger siden. Vinteren er mild og foråret kan mærkes, og os der er uhelbredeligt inficerede med ”Laxinitis” er begyndt at få urolige nætter, og hører skrattende lyde der let forveksles med knarren på et fluehjul.

 

Laksefeberen er over os!

Tiden hvor vi begynder at læse artikler om det, kigger i vore fisketasker, pakker grejet ud og bygger farvestrålende kreative hårbunker på plasticrør er begyndt. 
 

Tiden hvor vi leder efter nye drømme og kalenderen bliver markeret med store røde kryds er rigtigt godt i gang og alt kan kun gå for langsomt, vi er rastløse, helt vildt rastløse.

Men mens vi checker, drømmer og bygger kan vi heldigvis blive delvist tilfredsstillede via internettet, diverse artikler eller melde os til nogle af de få gode foredrag der holdes af dygtige, 

underholdende og entusiastiske fluefiskere der har samlet viden og information vi kan bruge i de kommende uger og måneder.


En af disse er Kenny Frost fra www.frostfly.dk - Gør et kort besøg på Kennys hjemmeside og se et par fede videoklip fra sæsonen 2011 hvor Kenny kroger et par fine laks med videokameraet hængende på brystet,
d´ cool. 

 

Jeg oplevede selv Kenny ”rejse” et par laks til tørfluen og derefter ta en flot laks på Hitch med videoen kørende fra hoften sidste sommer på Gaula.

Kenny har mange fine videoklip fra sidste sommer han gerne viser af samtidig med at han entusiastisk fortæller om hvor, hvordan og hvorfor vi bør gøre det ene og det andet. Kenny er en dygtig og underholdende laksefisker som ka få dit blodtryk i farezonen.

Vi vil gerne arrangere en aften med Kenny her i det Nordjyske for 10-15 personer og vil her lige høre om interessen for at deltage.
En aften inklusive en skive brød, øl og kaffe og fuld drøn på opleveren vil koste ca. kr 250 - 300,- per person.


Lad os høre om I er intereserede.


Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Michael Koch - Lystfisker-liv.dk og Dansk Laksefiskeri.dk

 

JSN Dome template designed by JoomlaShine.com