Eufori i Danmark – Nedtælling i Norge

Det er selvfølgelig laksefiskeri der hentydes til...

Efter 14 dage i Danmark, er der som andre steder skrevet på Dansk Laksefiskeri.dk og Lystfisker-liv.dk, landet mindst 430 laks, heraf med hovedparten over 7 kg – det er fascinerende. 

Danmark er med i verdenseliten af laksefiskeri!!!

Flere stede i de vestvendte laksevandløb, er der allerede delvis kvotestop her efter nu kun snart tre uger, hvor det Danske Laksefiskeri tog sin begyndelse – det er helt uvirkeligt, men sandt.

Ser vi bare fem til syv år tilbage, ville mange laksefiskere i Danmark sidde lige nu og være rigtig spændte på sæsonstarten i Norge – i skrivende stund om fire uger, nemlig fredag den 01. juni. 

Oven i købet havde mange af jer kun haft tankerne henledt på dette magiske fiskeri ved de Norske lakseelve, siden – tja, ja sæsonen før. Det gør i selvfølgelig også nu, men mange af jer har i disse dage og foråret igennem, haft tankerne andre steder, nemlig ved de Danske vandløb, der laksemæssigt set igen er gået amok – både i antal af laks og igen i fine størrelser, der matcher det Norske laksefiskeri.

Uanset mine påstande, så er nedtællingen til sæsonstarten til laksefiskeriet i Norge i fuld gang – fire uger, så er vi i gang, og endnu en gang er det med stor spænding at vi går dette laksefiskeri i møde. Ingen ved hvilken sæson vi står foran: storslået, skuffende, middelmådigt, sen opgang, tidlig opgang, mange storlaks, mange mellemlaks, eller mange grilse – kun virkeligheden om fire uger og derefter de kommende 13 uger, vil give os svaret.

Lystfisker-liv.dk var en af de bedst opdaterede sites – på flere områder – vedrørende det norske laksefiskeri i sidste sæson, og sæsonen før, og….

Det skyldes ikke mindst det fantastiske drive fra Michael Koch, og alle hans og vores samlede gode venner og bekendtskaber (kunne nævne RIGTIG MANGE!!! – og derfor en STOR TAK til  jer alle).

Og da andre ville være med på legen, så fik vi for alvor at mærke den opbakning der er bag ved dette site. Ikke mindst kunne vi fra nordmændenes opbakning få den melding – at Lystfisker-liv.dk, det er sitet vi følger! Større cadeau kan Michael Koch, venner og undertegnede vel ikke få.

Det er vi selvfølgelig parat til at følge op på igen. Det vi er lige så parat til er at modtage fra alle jer derude i eventyrets land. Stort som småt – intet et for småt – ”små bække gør en stor Å” – så hold jer ikke tilbage med SMS, et billede, en mail eller andet fra jeres oplevelser derude ved bredderne af de norske eller svenske elve.


Michael Koch, Finn Nielsen og alle de gode venner
Lystfisker-liv.dk og Dansk Laksefiskeri.dk

JSN Dome template designed by JoomlaShine.com