Storlaks til Koch!!!

14 kg rent sølv

Kan ikke vente med at skrive indtil jeg får historie og billeder.......!

Endelig er det lykkedes min gode ven og kammerat Michael Koch at lande en rigtig storlaks på hans elskede vald i Gaula.

Jeg ved hvor meget det betyder for ham, og hvor glad og stolt han er, og det sammen med nogle af hans bedste fiskekammerater.

Meget mere senere om laksen på 14 kg, der er landet for en halv time siden.

Som Michael lige sagde her ovenpå fangsten: "Jan Bloksgaard havde helt ret - det er den Sort/Gule flue i dag. Koch er røget på "bænken" med sin nylandede 14 kgs laks"

Michael - du har om nogen fortjent det - STORT tillykke herfra.

Som sagt - mere om fangsten senere

Mvh
Finn Nielsen
Lystfisker-liv.dk og Dansk Laksefiskeri.dk 


Her er så efterfølgende fra Michael Koch:

Sikken herlig "Fars dag"

 
12_koch_68

Jan fik aldeles ret, da han i formiddags tørt konstaterede, at med dette lys, er det den "Sort-Gule" der tager laks. Han beviste det yderligere ved efter kort tids fiskeri at kroge en stor laks, der desværre efter 15 min vandt slaget.

Inspireret af Jan, monterede jeg en Sort Gul (gammel Koch favorit), vandrede ned i Ringhøl og indtog min plads på sten "nummer to".

Fra sten nummer to kan man med et 28 m kast (præcist) lige akkurat nå de yderste sten på nakken i hølen ved denne vandstand, forudsat man også fisker dybt nok.
I tredje kast stoppede linen brat, ingen ryk, ingen udløb, bare fuld stop. Jeg tænkte, her får jeg ikke bundhug - "never", og i stedet for at hæve stangen, trak jeg hårdt i linen, og så kom der liv i bundhugget.

Herefter gik det først rigtigt stærkt og senere lidt roligere, og efter 40 minutter kunne min fiskekammerat Visti nette min nye personlige rekord for fluefanget laks.

En rigtig grisebasse på blot 106 cm og 14 kg rent, et lutter muskelbundt, herligt. Den er sgu værd at blive "bænket" for.


Michael Koch
Lystfisker-liv.dk og Dansk Laksefiskeri.dk

 

Igen - TILLYKKE min ven - hils Jan og de andre - god aften med en whisky eller to :-))

Finn Nielsen
Lystfisker-liv.dk og Dansk Laksefiskeri 


JSN Dome template designed by JoomlaShine.com