LAKSEFEBER!!!

Med nu kun 14 dage tilbage, er der dømt Laksefeber mange steder.

Lystfiskere med hang til Danske Laks kan snart ikke udholde ventetiden længere. Siden oktober/november måned (op til vandløbet) sidste år, har man drømt om at atter at kaste fluen eller anden agn ud til den blanke Danske Laks – nu er det endelig ved at være virkelighed.

Mandag den 16. april går det atter løs i de vestvendte vandløb, blot for at nævne nogle af dem: Storåen, Skjern Å, Varde Å, Ribe Vesterå, Kongeåen med flere. Den Danske Laks stiger uden tvivl i disse dage i de nævnte vandløb – få? mange? – det er og bliver gætterier. Den første uge vil helt sikkert give en praj om dette års opgang af premiere Laks.

Her på sitet vil vi sædvanen tro følge med i hvad der sker, og dermed opdaterer så meget som muligt ude fra vandløbene. Selv er jeg de første 3 dage ved Storåen i selskab med min supergode ven og fiskekammerat Jan Erik. Det er selvfølgelig også i selskab med de efterhånden utrolig mange gode venner og lystfiskerkammerater fra nær og fjern, som gæster vandløbet i disse dage.

Kære venner, fiskekammerater og lystfiskere. I ønskes alle et rigtig Knæk & Bræk – til de nordiske et Skitt Fiske – når vi kommer til den 16. april og selvfølgelig også i tiden frem. Som sagt følg med her på sitet – første store opdatering kommer først efter jeg er vendt hjem fra Storåen den 18. april.

Dette med mit sædvanlige ønske om at en blank Laks vil skyde frem i strømmen og gribe jeres flue eller anden agn, dette i et vandløb derude et sted i eventyrets land.


Mange hilsener fra
Finn Nielsen
Lystfisker-liv.dk og FutureFly

JSN Dome is designed by JoomlaShine.com