Der er stadig en god mulighed for, at nå at fange en storlaks på over 75 cm. i år.

 

Der er endnu mange storlaks tilbage af kvoten på Lystfiskerforeningen af 1926's fiskevand i Skjern Å.

Der er stadig en god mulighed for, at nå at fange en storlaks på over 75 cm. i år. Selv og der er kvotestop i Skjern Å, er der nemlig stadig fisk tilbage af delkvoterne.

Det betyder, at der i øjeblikket må fanges fem storlaks oven for Tarp Bro, blandt andet på Clasonsborgstykket, ved Ågård og ved Hestenskoen ved Skarrild. Desuden er der seks storlaks tllbage på foreningens fiskevand i Vorgod Å.

Smålaks, under 75 cm. er der masser af tilbage på kvoten endnu, og de må fanges i hele Skjern Å-systemet.

Har du fanget den ene laks, du må hjemtage fra Skjern Å i år, eller udsætter du af anden grund dine fisk, opfordrer Skjern Å Sammenslutningen til, at fiskeriet indstilles, hvis temperaturen i åen er over 18 grader. I det varme vand, har fiskene nemlig svært ved at overleve selv en skånsom genudsætning.
Billede: Der er endnu mange storlaks. tilbage af kvoten på Lystfiskerforeningen af 1926's fiskevand i Skjern Å.  Der er stadig en god mulighed for, at nå at fange en storlaks på over 75 cm. i år. Selv og der er kvotestop i Skjern Å, er der nemlig stadig fisk tilbage af delkvoterne.  Det betyder, at der i øjeblikket må fanges fem storlaks oven for Tarp Bro, blandt andet på Clasonsborgstykket, ved Ågård og ved Hestenskoen ved Skarrild. Desuden er der seks storlaks tllbage på foreningens fiskevand i Vorgod Å.  Smålaks, under 75 cm. er der masser af tilbage på kvoten endnu, og de må fanges i hele Skjern Å-systemet.  Har du fanget den ene laks, du må hjemtage fra Skjern Å i år, eller udsætter du af anden grund dine fisk, opfordrer Skjern Å Sammenslutningen til, at fiskeriet indstilles, hvis temperaturen i åen er over 18 grader. I det varme vand, har fiskene nemlig svært ved at overleve selv en skånsom genudsætning.
Med ret til at bringe stof og billeder

14_Finn_Nielsen_2

 

JSN Dome is designed by JoomlaShine.com