Godt Nytår – spændende nyt år i vente her i 2016

Godt Nytår til jer alle derude i eventyrets land - Happy New Year to all of you out there

2015 rinder ud og derfor sendes de bedste hilsener om et godt og lykkebringende nytår til jer læsere og jeres pårørende, fiskekammerater, gode venner, herunder også de mange på Facebook, samt ikke mindst annoncører, kunder og leverandører, fra undertegnede og sitene Lystfisker-liv.dk og Dansk Laksefiskeri.dk. 


109.000 unikke besøg i 2015 - 300 besøg om dagen:

Sidste år kunne jeg skrive: 1 million læsere af – Lystfisker-liv.dk (sammenlagt). I år kan jeg skrive 109.000 unikke besøg for hele 2015 - 300 om dagen på visitkortet (det største antal nogensinde for Lystfisker-liv.dk)

Det tyder på, at selv om Facebook i dag har overtaget meget fra hjemmesiderne, så er der fortsat god grund til at beholde siderne, som eksempelvis Lystfisker-liv.dk

Hver besøgende pr. dag tæller kun for et besøg, uanset hvor mange gange den pågældende læser taster sig ind igen på den samme dag. 

Dem der ved noget om website fortæller mig, at gennemsnittet for besøgende pr. dag er 3 til 4 gange – altså et tal der siger mellem 300.000 og 400.000  besøg på Lystfisker-liv.dk - bare i 2015.

Jeg bøjer mig ærbødigt og takker af al kraft for de mange besøg på Lystfisker-liv.dk – TAK!!! Kære læsere - her på vej mod den næste million….


Mange nye samarbejdspartnere i 2015 - fortsætter forhåbentlig i 2016...

Med ovenstående in mente, så skyldes de mange besøg absolut og de mange nye der har valgt at bidrage og støtte Lystfisker-liv.dk. Det skal i alle have en stor tak for og med håbet om at dette samarbejde fortsætter i 2016, kan vi forhåbentlig lave et lige så spændende år for vores læsere.

En af grundende til at så mange har valgt at være med, skyldes i høj grad troværdighed og professionalisme - de der har leveret ved at det bliver gengivet på bedste måde og at man kan stole på undertegnede, der kun bringer stof og billeder, hvor det er aftalt på forhånd.

 

Fluebinding 2016:

Fluebinder Workshop – Nordjylland kalder 2016:
I 2014 havde vi meget stor succes med Fluebinder Workshop – Nordjylland kalder. Det har betydet et ønske om at gentage succesen, men som det kan læses andet sted i en artikel her på sitet, så vil vi ikke konkurrere med os selv. Til gengæld vender vi tilbage i 2016 med et stort dobbeltprogram (sådan skrev vi sidste år)

Og det er lige hvad der sker her lørdag den 23. januar og søndag den 24. januar. Stort dobbeltprogram, hvor 70 ud af 80 pladser var væk på under en uge - fantastisk.

Skulle du have fået lyst til at deltage, er der få pladser tilbage - se på forsiden af Lystfisker-liv.dk hvilke muligheder du har.

Skjern Å Lystfiskerfestival:
Her møder vi talstærkt op fra undertegnede og ikke mindst gutterne i FutureFly og Guideline - en festival vi har været med tll for nu snart to år siden (den første af sin art), og det blev en stor succes - endelig en "fri" festival uden for mange "styrende" elementer......... det bakker vi 100 procent op om.

Til Skjern Å Lystfiskerfestival er der tillige en stor fluebindingskonkurrence kaldet Danish Open 2016 - hvor alle kan og må være med!!! Et spændende tiltag som vi klart bakker op om.

Skjern Å Lystfiskerfestival finder sted i dagene 28. maj og 29. maj i Skarrild - se mere på www.lystfiskerfestival.dk


Maraton-fluebinding:
Maraton-fluebinding med fiskekammeraterne har en stor stjerne - ikke mindst ved dem - de glæder sig som små børn hver gang, og ikke mindst er det, det samme ved undertegnede. Læserne er også godt underholdt, ikke mindst på FB (Facebook), hvor man hver gang glæder sig til at se hvad vi skal indtage af diverse drikke og mad, men heldigvis også at se nogle fine fluer.FutureFly:
En del flere af Danmarks og i det hel taget Nordens dygtigste fluebindere, er nu i ”stald” ved FutureFly – blandt andet kommet til i 2014 og 2015, og mon ikke flere kommer til i 2016. Det betyder at flere fluer og mønstre med mere omkring fluer bundet med FutureFly produkter, dukker også op på sitene her. Ikke mindst er det jo nogle superdygtige fluebindere der øser ud af deres viden og kunnen, så der bør være noget "guf" for alle.

EN STOR TAK til Brian Størup fra FutureFly for et fantastisk samarbejde og stort venskab - glæder mig til at fortsætte på samme vis i mange år frem!


FutureFly Flytying - Gruppe for fluebindere, på Facebook:  
Gruppen for fluebindere med hang til brug af FutureFly produkter, er blevet en stor succes på Facebook. Som jeg skrev i 2014: ”Da jeg oprettede gruppen var mine forventninger at vi kunne blive 50, måske i heldigst fald 100 medlemmer.

Ved udgangen af 2015 har vi har nu rundet 1360 medlemmer - sådan!!!” . Der er fortsat medlemmer fra hele kloden. Der kommer mange fine indlæg med fiskefluer, bindemønstre, præsentation af nye produkter - lige til at gå til - ikke mindst med stor inspiration til alle interesserede. Er du på Facebook, men ikke medlem af gruppen., og har lyst til at blive medlem, så find gruppen via undertegnede på Facebook og anmod om optagelse. 


Fiskeri i 2016:

Skjern Å, Storåen, Karup Å og de hjemlige vande: I skrivende stund, er der ca. 3,5 måned til at fluerne atter kastes ud i de hjemlige laksevande Skjern Å og Storåen - lang tid, men værd at vente på. Det bliver atter spændende og se hvordan laksefiskeriet arter sig. Der er allerede aftalt weekender, lejet hytter med mere sammen med fiskekammeraterne, så vi kan udfordre den Danske Laks.

Medlemskabet af Vemb Lystfiskerforening, skal atter udnyttes med de gode fiskekammerater Claus, Frank og Kim (og nu også med Martin der også er blevet medlem af Vemb Lystfiskerforening) ved bredden af Storåen – det glæder jeg mig meget til, og så er det jo fantastiske mennesker at være sammen med. Tænk om man igen i 2016 kunne nappe en premierelaks....

Lidt længere tid er det til at havørrederne atter stiger - sikkert tidligst i Karup Å. Spændende at se om der kommer lige så mange havørreder i 2016 som i 2015 - uha, uha... 

De ”hjemlige” vande – Nordjylland, skal selvfølgelig gennemfiskes som i 2015. Spændende at se udviklingen, holder den og kan vi fortsætte det gode og spændende fiskeri efter havørrederne, herunder også på vores kyster og fjorde – ikke mindst i Mariager Fjord.


Gaula - Norge 2016:

Den største gave i 2013 var som tidligere nævnt her på sitet, at Jan og Michael kunne berette, at undertegnede nu har fået sin "egen" uge med fiskeri neden for Gaulfossen i Gaula - YES!!!!!!!

En endnu større gave er at jeg nu kan samle det hold jeg har ønsket længe (Martin, Jan Erik, Anders og undertegnede) - og så ikke mindst det at vi nu har fået uge 29 - SÅ BLIVER DET IKKE MEGET BEDRE!!! STOR, STOR TAK til Michael Koch og de andre - det bliver sindssygt spændende at prøve kræfter med uge 29 - YES!!!

Gaula var ikke så god i 2014, men langt bedre i 2015, hvor vi alle tre fik laks (uge 32), så nu bliver det spændende at se hvordan 2016 arter sig.

Turen i uge 29 kan selvfølgelig følges her på sitet via Twitter eller web.


"Mc Koch" - Michael Koch:
Sidst men ikke mindst min gode ven Michael vil atter levere stof og billeder i 2016. Sikkert også fra Skotland igen.

Michael er udstationeret uden for de Danske grænser i 2016, men trods dette, så der kommer masser af nyt stof hjem til sitet omkring fiskeriet fra Michael Koch.

Det mange glæder sig til, vil også fortsat være en stor del af sitet her, nemlig alt omkring det Norske laksefiskeri - og hver er den bedste til det? Michael Koch selvfølgelig!


USA 2016:

Atter går turen "over there", når vi i august holder 4 ugers ferie i USA (lillemor, Mille og jeg), hvor vi kører første del af en tur tværs over USA. Anden del gennemføres i 2018.

Fiske-ferie - nej dog ikke, men mulighederne for at prøve fiskeri undervejs undersøges nærmere.

Canada - nej desværre ikke i 2016 - men en tur i 2017 er allerede under udarbejdelse, så mon ikke det lykkes igen at stifte bekendtskab med den vilde Steelhead og den fantastiske natur.

14_opslagstavlen_07    

Godt Nytår! – Happy New Year - 1000 tak for det gamle. Pas på jer selv derude - lev og oplev mens i kan det.

Må en Laks  eller havørred skyde frem i strømmen og gribe jeres flue derude et sted i eventyrets land.....

Knæk og bræk og mange hilsener

 

14_Finn_Nielsen_2

JSN Dome is designed by JoomlaShine.com