I denne rubrik vil du finde fluemønstre som er særdeles anvendelig til kystfiskeriet. Det er afprøvede fluer, som med garanti kan give dig succes på kysten. Det er alle fluer som vi her i redaktionen på Kystfiskeren har fisket med sammen med mange gode fiskekammerater. Flere af mønstrene er også kendte ud over det ganske land, da de er fremstillet af kende kystfiskere.

Du kan se fluerne med billede, du kan se opskrifterne, lidt om hvordan de bindes og ikke mindst en kommentar til, hvordan og hvornår de fiskes. Denne rubrik vil vokse sig større med tiden - ikke mindst med din hjælp kære læser! Vi modtager gerne fluemønstre og ikke mindst fluerne til fotografering og så sætter vi dem ud her på siden.

Fluerne er indtil videre opridset nedenunder i alfabetisk orden. Klik på navnet og du kommer ind på en side, hvor du kan se fluen og læse om den. Når rubrikken bliver større vil der finde en inddeling af fluer sted i forskellige kategorier.

Har du lyst til at bidrage med netop dit favoritmønster, så send os et par ord på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi glæder os til at høre fra dig…

Redaktionen


BEMÆRK! Billederne af fluerne er "tunge", det er med vilje, da vi gerne vil vise fluerne så store som muligt af hensyn 
til læserne, så de fremstår bedst muligt. Klik på billedet for bindemønster, bindevejledning, kommentar og større billede.