Maraton fluebinding - temaet er Canada - Opdateret 4. november

Så er der atter dømt maratonfluebinding, tilsat lidt til ganen, i form af god mad, special øl, whisky og rødvin

13_Future_Fly_280

Temaet er fluer til Canada, da vi atter tager over Atlanten i 2014.

Glæder mig som altid vildt, til en af disse 3 dage hver år.

Dagen starter med besøg ved FutureFly, hvor vi binder dagens første flue.

Serviceoplysning - sidst jeg viste sådan et billede - troede flere at det var en portionsanretning på billedet  vi er fire om det og der er helt sikkert noget tilbage.

Mine meget gode fiskekammerater Anders, Kurt og Jan Erik kigger atter forbi til en omgang fed hygge ved fluestikket - alle med dette mål denne gang, at binde fluer til turen til Canada. Desværre måtte to yderligere melde fra til denne dag, som også skal til Canada, men først i 2015.

Fantastisk dag!!!
Som forventet blev det bare en fantastisk dag, der strakte sig over 13 timer med fluebinding, lidt supergod øl, dejlig røget whisky - en fantastisk rødvin, som vores gode ven Martin Toft stod fadder til via Anders Uldbjerg (en skam du ikke kunne være med Martin - tak for en smagsoplevelse af de store!!!) Tak lillemor (Jytte) for perfekt frokost.

Aaahhhhhhhhh - en super god dag - fluer??? Ja i massevis, der blev bare produceret...

Først med besøg ved FutureFly - vi tog den selv, Brian Størup var i Kiel og binde fluer til et stort arrangement. Der blev lavet to til tre fluer pr. deltager. Den nye Lobster Grip til skind tog kegler - det er bare noget der duer.


Jan Erik, Anders Uldbjerg og Kurt Granat binder fluer. Ny på holdet er "Benjamin" Anders Uldbjerg - Prospect, altså med mulig optagelse i gruppen :-) - det tog ikke mange minutter før at han også kunne skære skind og lave super flotte fluer beregnet på Canada, hvor vi med lidt held følges af i 2014 til Britsh Columbia efter Steelhead, Sølvlaks og Kongelaks - det bliver stort igen at skulle besøge dette facinerende land med de flotte og store fisk.

Fluer fra gutterne under besøget ved FutureFly

13_Future_Fly_287 
                                 Undertegnede nåede også et par fluer under besøget 


Efter en dejlig frokost stod den så på fluebinding ved undertegnede og igen var der stor produktivitet, trods nydelsen af diverse drikke - åh, det er en god kombination.


Der blev bare gået til den - ikke mindst af "Benjamin", der virkelig havde lyst til at prøve kræfter med Opossum og Bisamrotte (Ondatra)

13_Future_Fly_294
                                                                        Masser af fine fluer til Canada-turen

                        13_Future_Fly_295

                                             Flue fra undertegnede - der er ikke noget som Ondatra at binde med


1000 tak til Brian Størup fra FutureFly for lån af lokaler og besøg.

1000 tak til Anders, Jan Erik og Kurt - for altid fantastisk selskab, det er sådanne dage man husker i lang tid - vi ses igen i december, samt den 25. janauar til Fluebinder Workshop i Nørhalne.

Se den fantastiske Lobster Grip i anden artikel her på sitet

Finn Nielsen
Lystfisker-liv.dk og Dansk Laksefiskeri.dk
FutureFly Forhandler - FutureFly Retailer 

lfl5cm

JSN Dome is designed by JoomlaShine.com