Kochs Klumme

13_kochs_klumme_41

Som mange andre lystfiskere har jeg haft "sygdommen" siden jeg var barn og var kun ca. 2 år gammel, da jeg jagtedede første hundestejler med hånd og plasticspand! 

Fluefiskeriet startede som 16-årig og har siden da været en stor passion og hobby.

Min første laks blev kroget, da jeg var 18 år under en tur i Norge. Norge er blevet gæstet hvert år siden - uden ophold!

I dag omfatter passionen mangt og meget, men især stangbygning, fluebinding og vandløbspleje tager langt den største del af den mulige tid. 

Fiskeriet i Danmark er efterhånden en sjælden ting på grund af mange rejser, men kystfiskeriet har fået et par forsøg mere de senere år, det er så dejligt nemt at komme til. Smile 

Derudover er laksefiskeriet den helt store passion og det er stadig Gaula der trækker mest med et par ugers fiskeri hver sæson.

Nye udfordring på jobsiden giver derimod nye muligheder i Skotland og under varmere himmelstrøg, så fiskeriet er bestemt ikke blevet mindre nu hvor børnene for længst er rejst hjemmefra og friheden næsten er ubegrænset.

At både Finn og jeg er blevet ældre gør selvfølgelig noget ved fysikken, men så er tålmodigheden og erfaringerne bare desto mere effektive og oplevelserne bestemt ikke ringere.

Michael Kock
Lyfisker-liv.dk og Dansk Laksefiskeri
www.kochrods.dk 


Det er med stor glæde, at vi har samarbejdet med Michael Koch her på Lystfisker-liv.dk.

Michael Koch er en fantastisk god skribent og så ved han utrolig meget om lystfiskeriet generelt, fluefiskeri efter ørred, samt ikke mindst alt om laksefiskeriet.

Michael og jeg rendte rundt det samme sted og jagtede hundestejler som børn, så vi kender også hinanden ud over fiskeriet her og nu.

Jer er utrolig stolt over at kende og samarbejde med Michael - Et samarbejde der har og fortsat vil komme mange af vores læsere til gode fremover...Finn Nielsen 
Lystfisker-liv.dk og Dansk Laksefiskeri.dk