Canada – Mod nye mål og outstanding billeder fra Steffen Juhl

Snart vender vi retningen mod British Columbia i Canada – mod nye mål

Om nu kun to måneder, den 29. september, vender vi igen retningen mod British Columbia, Canada med ophold i Smithers i Skeena-regionen, herunder med jagten på først og fremmest Steelhead og Coho (Sølvlaks) i floderne Bulkley River, Morice River, Kitsumkalum River og Skeena River – verdens bedste floder når det gælder den vilde Steelhead.

For et år siden faldt de første dele af turen på plads med planlægningen, og der har nærmest ikke gået en dag uden at tankerne har kræset om dette.

Lige nu er det grej og ikke mindst de sidste fluer der skal på plads. Det er så fedt at binde fluer til brug for Steelhead og Coho – her tilsidesættes den klassiske fluebinding for en stund – og det gør absolut ikke noget med lidt adspredelse, når man vælter rundt i andre farver, materialer og udseende af fluer, end vanligt.

For at komme i rette stemning kan man jo også nyde fantastiske billeder fra BC, Canada – her igen venligst udlånt af Steffen Juhl fra Salmon Junkies, der netop nu sidst i juli er at finde i BC, Canada.

Copyright: Salmon Junkies og Steffen Juhl (Jeff Bright)

Salmon Junkies dear friend and colleague Jeff Bright from Steelhead Flyfisher, have shared some of his outstanding photos from one of our Chinook week in BC
Steffen Juhl - Salmon Junkies

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

   

 

På vegne af Steffen Juhl og Salmon Junkies

Finn Nielsen
Lystfisker-liv.dk