Dagbog med billeder - del 7 - Canada 2017

Billeder er lagt ind i en fil for sig - klik på filen og se de billeder der hører til dagen

Se billeder fra dagen her - 

12. oktober - Fiskeri i Bulkley River

Torsdag – lidt fiskeri, turisme og et godt restaurantbesøg

Så nærmer sig tiden for afslutningen på denne tur til fantastiske Canada. Fredag morgen er der afgang med fly 09.45 fra Smithers med kurs mod Vancouver, for derefter at flyve videre via Frankfurt til Billund.

Jeg kørte her til morgen Anders og Martin til floden – Chicken Creek i Bulkley River for sidste gang – i øvrigt første morgen i over en uge uden frost, dog køligt. Jan Erik og jeg pakkede efterfølgende, samt senere var vi ude og tage billeder.

Til middag blev gutterne ved floden hentet igen. Desværre uden held med fiskeriet, også selv om fiskene (Coho) sprang lystigt om ørerne på dem her til morgen.

Jeg sidder ved spisebordet og skriver mens Bulkley River løber forbi uden for vinduet, omkranset af en blå og let skyet himmel og høj solskin, samt de mange træer de smukke gule farver – ja, ak så er det snart hjem igen, hvor trist det end må være at forlade området – også selv om fiskeriet denne gang ikke levede op til andre års højdepunkter.

Aftenen blev afsluttet på bedste vis på restaurant Road House i Smithers. Fantastisk mad og god hygge – en god måde, at slutte af på. Herefter hjem og pakke det sidste i det skønne hus River Front – godt brugte og fyldt med masser af oplevelser, mange gode minder på nethinden og balsam for sjælen.

Tak til Canada for denne gang – forude venter dejlige Danmark og vores kære familier og venner – slut for denne gang…

Tak til alle jer der fulgte os her på sitet og ikke mindst på Facebook - tak for de mange tilbagemeldinger

På vegne af "Dreamteam"
Anders Uldbjerg, Martin Toft, Jan Erik Pedersen og undertegnede

13. oktober - Hjemtur