Laksefluer - Kim Sørensen - finder du nu på Gudenaa.com

Laksefluer (og havørredfluer) - Kim Sørensen

Kim Sørensen: Har taget mit rigtige efternavn igen. Derfor dette skifte fra Jakobsen til Sørensen.

Der vil være billeder af lakse- og havørredfluer bundet af Kim. Der vil være fluer bundet ”step by step”, med flotte og illustrative billeder. Der vil være mulighed for at komme tæt på valg af materialer, og ikke mindst hvordan du selv (hvis du har lyst) kan frembringe materialerne.
 
Konceptet mellem Kim Sørensen og undertegnede, er at det skal være fluer til at fiske med. Det er utroligt vigtigt for os begge, at det bliver den røde snor gennem projektet. At Kim så binder flotte fluer, og ikke mindst viser hvordan - og her får Kim al den plads han kan ønske - det er kun et plus for læserne.
 
Undertegnede ved at dette projekt nok skal lykkes, således af både Kim og læserne vil bliver tilfredse. Kim er jo som jeg selv Nordjyde, opvokset inden for få kilometer hvor jeg bor i dag. Nordjyder er gjort af et specielt stof. Selv om Kim i dag bor i Holstebro og fisker meget ”derude” (Storåen med mere), så glemmes det Nordjyske ikke…………..!
 
                           

Kim Sørensen kan andet end at binde fluer, han kan også fange fisk på dem. Ikke mindst hans rekord for Storåen, hvor laksen passerede de magiske 20 kg.
 
Når Kim Sørensen skal præsenteres, så har vi valgt at bruge teksten fra Guideline, firmaet som Kim repræsenterer:
 
Kim Sørensen:
Kim Sørensen bor midt i Jylland med Skjern Å, Varde Å og Storåen, sidstnævnte hvor han har rekorden for fluefanget laks. Ovennævnte er hans hjemmevande.
Kim binder mest rørfluer, både hårvinger og skind-(zonker) vinger.
Udenfor laksesæsonen fisker Kim en del på kysten, i både Limfjorden, Horsens og Vejle fjord.
Kim tager rundt og laver både bindekurser og en del demo aftener i forskellige foreninger, desuden guider han lidt ved Storåen.
Kim kan kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., både for kurser og måske også for et fif til Storåens laks.

 

Se mere til Guideline på adressen: www.guideline.no
 
Emnerne vil være følgende:
  • Lakse- og havørredfluer - Kim Sørensen fluer
  • Fluebinding - fluerne ”step by step”
  • Materialer, farvning, bindetips, spørgsmål, med mere
Der kommer sikkert mere med hen ad vejen - god fornøjelse til læserne

For at komme direkte til Kim Sørensen på Gudenaa.com: Klik her
 
Finn Nielsen
Lystfisker-liv.dk og Gudenaa.com

JSN Dome is designed by JoomlaShine.com