Fly - 2000 - hvem bruger det?

Hej Finn - lige en kort hilsen og forespørgsel her fra Haderslev.

Først og fremmest ros for din flotte hjemme side, det er et godt sted at besøge.

Min egentlig tanke bag den henvendelse her, grunder i udbredelse af information om fluemønstre af alle arter og typer.

Jeg bruger i min hverdag, at registrerer mine ting, både lavet her i huset, og udefra kommende mønstre og bindeteknikker, og har nu i mange år brugt flue programmet Fly - 2000 version 2.3.2 til at registrerer mine ting.

Det program, kunne godt være et bytte emne, dels er der jo fastlåst et vis antal mønstre i selve opsætningen, og man kan så selv bygge på med tekst og billeder.

Min samling er nu så stor, at jeg godt kunne tænke mig at bytte / udveksle mønstre i alle afskygninger med andre ligesindet, men jeg ved faktisk ikke, hvor mange der bruger Fly - 2000.

Måske kunne en opfordring på din hjemmeside, få lys over det, dels hører om brugerne har kendskab til Fly - 2000, og om der overhovedet er interesse for at bytte informationer.

Det skal med det samme siges, at jeg overhovedet ikke har interesse i produktet, andet end at jeg synes at det har en glimrende brugerflade, og især et fint system omkring udprintning af mønstre, der gør, at man kan udnytte sine informationer, dels i form af klasse sæt ved større undervisning + opsætning på PC eller overhead.

Da Fly - 2000 også har indlagt krog information - materiale oversigt + insektlære, så er der nogle tillægsmuligheder i programmet.

Jeg overvejer pt., at ligge et meget stort og omfattende materiale ind i mit Fly - 2000 om insekter i Danske vandløb, det materiale jeg har, er samlet sammen i mere end 35 år, og er lagt ud, så insektet peger til en information, der udpeger fluemønstre, der passer til årstid og fiskesituation.

Da det er tidskrævende, at få billeder og tekst lagt ind, tager tørflue-delen nok lidt tid, men de informationer, kunne forlods deles.

Jeg havde forestillet mig at udveksling af informationer fra egen Fly - 2000 version, kunne foregå pr. DVD eller CD, men det afhænger jo af, hvad man kan blive enig om.

Hvad mener du om ovenstående, og var det et emne, der kunne være interessant at følge op på?

En lystfisker hilsen fra Per Karlsen.

 

Tak for dit super indlæg Per (som altid fra din hånd). Det lyder da som en kanon ide. Jeg håber hermed at lystfiskere, som bruger Fly - 2000 vil henvende sig.

Det kan de gøre ved at sende en mail til enten Per KarlsenDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller til undertegnede på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se i øvrigt et af Pers mesterværker omkring fluer på DVD. Du kan finde det her under Borgreolen på KYSTFISKEREN.
 

Finn Nielsen
KYSTFISKEREN